Hem » Aktuellt » Sommarbutik och Ljugarn- Guide

Sommarbutik och Ljugarn- Guide

Välkommen sommaren! 

Nu är sommaren i full gång och vår sommarbutik i Ljugarn har öppnat! 

Vi uppskattar och glädjer oss åt alla kunder, både från ön och besök. Det finns mycket att hitta på i sommarvärmen utöver att titta in i våra butiker, och så vad kan man göra på Gotland, eller mer specifikt – vad kan man göra just i vårt ljuvliga Ljugarn? 

Ljugarn är en perfekt dagsutflykt, där det finns gott om möjligheter för bad, god mat och bra shopping! Därför kommer en nedan en kort Ljugarn (/Gotland)-guide!

Bad: Ta linnebadrocken eller en linnehandduk och besök Ljugarn strand! Ibland benämns Ljugarn som Gotlands äldsta badort (efter Visby) med en strand på hela 1500 meter. 

Sevärdheter: Med en halvtimmes promenad, tio minuters cykeltur/biltur kan du komma till Ljugarns raukar – Folhammar. Där det både går att grilla korv och upptäcka raukar!

Mat: Oavsett om det är lunch eller middag finns det mycket gott att äta här. Varför inte dra på sig morgon/badrock och ta en glass eller lunch på Strandcaféet i hamnen, slänga på din vita skjorta och gå till Pighuset för en tapas-middag, äta en löjromspizza på Bruna Dörren i våra linnebyxor, avnjuta en crepè påväg mot raukarna, eller ta din nyfunna favvo-linneklänning på ett glas och lokal matglädje på Smakrike? 

Sport: För den sportiga finns det även chans att spela padel, tennis och golf i området. Ljugarns IF ligger mitt i Ljugarn, där det även finns gungor, basketkorgar och fotbollsplan. Fem minuter bilfärd från stranden finns även Ljugarns Golfklubb, där du kan slå en hink, gå nio hål, eller spela padel på bredvidliggande Ardre Padel. 

Shopping: Och såklart – besök mer än gärna vår butik Lin Living. En butik fylld med 100 % ekologiskt linne i olika varianter! Skjorta, klänning eller byxa. Handduk, linnehandduk eller kaffefilter. Vi har linneprodukter till dig och ditt hem! 

Bredvid oss ligger även Annika Gustavsson Jewellery, eller AG som det också kallas, med så fina smycken som designats med inspiration från Gotland. Vår andra granne är Verkstan – the social life! Båda är ett måste att kolla in!

Varmt, varmt välkomna!

 

Öppettider:

Claudelins väg 3B Ljugarn | Mon-Sun 11-18

Adelsgatan 23 Visby | Mon-Fri 10-18 | Sat 11-15

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.