Linnekläder för gravida

Vår grundare, Hanna, är gravid! <3 Att ha en gravid i teamet har lett till att vi verkligen kunnat utvärdera & testa hur kläderna fungerar och känns på en gravid kropp. Vi har fått mycket förfrågningar genom åren från gravida kvinnor om våra kläder är lämpliga för tiden som gravid men vi har inte haft så många referenser att luta oss tillbaka på för att ge ett ärligt svar.

I skrivande stund (8 februari 2023) är Hanna i gravidvecka 25 och än så länge fungerar kläderna alldeles utmärkt att använda då de känns bekväma samt är anpassningsbara med justerbara band, generösa resårer samt att plaggen känns mjuka och behagliga mot kroppen. Självklart ser alla gravida kroppar otroligt olika ut men här vill vi presentera några plagg från vårt sortiment som kan fungera som inspiration för dig som är nyfiken på att testa våra kläder under din graviditet. Hanna på bilderna är i vecka 25 samt är 168 cm lång.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor inför ditt köp. Vi nås enklast på [email protected]Omlottklänning Sunflower, stolek S/M
Justerbart midjeband som kan knytas fram, bak eller på sidan beroende på vad som är mest bekvämt för dig. Omlotten har gott om tyg som gör att den håller sig på plats vid rörelse.

Länk till alla omlottklänningarSkjortklänning Nature, storlek M
Vår klassiska skjortklänning med justerbart midjeband som kan knytas fram, bak eller dras ut och använda utan band.

Länk till alla skjortklänningarVåfflad morgonrock Dusty Pink, Storlek L/XL
Som en stor mjuk kram mot kroppen! Ju större ju skönare (enligt oss!).

Länk till våfflade morgonrockar

Hoppas du hittade något plagg som faller dig i smaken! Följ oss gärna på Instagram @linliving där vi kommer fortsätta uppdatera längre fram i graviditeten hur plaggen känns. Vi kommer även visa hur plaggen känns och upplevs efter graviditet när det blir dags för amning.

Stort grattis till alla “gravidisar” där ute! <3

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.