Vagn 0

Formex

Mellan den 17-20 januari är vi på Formex och ställer ut med våra produkter. Om ni har vägarna förbi och vill besöka oss hittar ni oss i monter A25:12. Varmt välkomna!

Fortsätt läsa

Linnepyjamas går nu att beställa i separata delar

Vår underbara linnepyjamas, som är så mycket mer än en linnepyjamas, går nu att handla separat. Du kan välja om du vill ha ett helt set med byxa och skjorta, endast en skjorta eller endast en byxa. Nu har du även möjlighet att kombinera färgerna. Tanken med vår linnepyjamas är att den ska användas som både ett stiligt mysplagg hemma men även till vardags på jobbet. Sov gott i våra linnepyjamasar….

Fortsätt läsa

Nytt nummer

Vi har nytt nummer från och med den 10 oktober 2017. Från och med nu når ni oss på telefon på nummer 08 – 12 82 85 85 Måndag till fredag klockan 09.00 – 17.00. Vi ser fram emot att höra från er!

Fortsätt läsa

Är du vår nya säljare?

Lin Living söker nu säljare! Lin Living har en otrolig tillväxt och söker nu en driven och långsiktig säljare. Du ska drivas av eget ansvar, långa kundrelationer och utveckling. Denna möjlighet är unik för dig som vill få erfarenhet av ett mindre företag i tillväxtfas. Du kommer få ta stort eget ansvar och kommer få en väldigt lärorik erfarenhet av att driva eget företag och utvecklas som person. Dina uppgifter kommer vara att expandera varumärket…

Fortsätt läsa