Vagn 0

OM LIN LIVING


Lin Living är ett företag med gotländska rötter som säljer linneprodukter i ett levande naturmaterial – linblomman, som i sin tur odlas och tillverkas på ett ekologiskt, miljövänligt och etiskt korrekt sätt. Linet kommer från Litauen, Vitryssland och Europeiska delen av Ryssland och vävs och sys sedan upp i Estland. Samtliga produkter är handgjorda och fabriken som tillverkar produkterna är ÖKO-tex 100 certifierade.

Vi vill att du ska kunna njuta av dina linneprodukter när som helst på dygnet och har därför valt att ha ett brett sortiment med alltifrån sängkläder som du kan sova gott i, till linneskjortor som du kan bära om dagen. Vi har även mycket linneprodukter för kök- och bad.

Att produkterna används i våra hem i såväl ledsna som glada stunder, samt håller i flera generationer gör produkterna personliga och unika. Vi vill att du ska leva, skratta, gråta och utvecklas Lin Livings produkter genom hela livet, vilket är möjligt tack vare linets slitstarka kvalité. Vill du vara med på resan mot ett mer hållbart samhälle? Lev Lin Living style!

Vi hoppas att du skall trivas i dina linneprodukter – under hela livet!

Varma hälsningar,

Lin Living

Följ Lin Living!

Instagram: @linliving

Facebook: Lin Living

Vill du prata med oss?
Ring 0498 – 65 07 40 (se aktuella öppettider längst ner på hemsidan)

Vill du skriva till oss?
Maila [email protected] (dygnet runt)

Lin Living AB organisationsnummer: 559070-2824

Vårt sortiment består av;

Sängkläder
Morgonrockar
Linnepyjamasar
Linneshorts
Linneservetter
Bordsdukar
Kökshanddukar
Våfflade badhanddukar
Linneskjortor
Förkläden
Linneklänningar
Linnekjolar
Linneväskor
Linnebyxor
Våfflade ansiktshanddukar
Linnekavajer
— mer kommer det bli!

Samtliga produkter i 100% linnetyg som är ekologiskt odlat och enzymtvättat vilket ger en mjuk och härlig struktur från första dagen. 

Vi ser fram emot att få hjälpa just dig att hitta linneprodukter till dig och ditt hem.