Hem » Aktuellt » Gott Nytt År!

Gott Nytt År!

Ett riktigt Gott Nytt År önskar vi er alla!

Här är vi som driver Lin Living, Mikael Ekström till vänster och jag Hanna Jörnhammar till höger i Frosty Green linnepyjamasar. Jag startade Lin Living som ett UF-företag på gymnasiet för 6 år sedan – idag driver jag och min sambo Mikael vidare Lin Living med försäljning världen över. Vi valde förra året att flytta oss själva och vår verksamhet från Stockholm till Gotland för ett lugnare liv närmare naturen. Många frågar hur det är att leva, bo och driva företag på Gotland och vi båda kan inget annat säga än att det är helt fantastiskt och det bästa beslut vi kunde ta både för oss själva men även för vårt företag.

Vi är så tacksamma för er alla kunder som väljer att handla av oss, vissa har vi haft äran att ha som kunder sedan dag 1. Det finns inget bättre betyg vi kan få än er återkommande kunder. Ni betyder allt för oss!

Vi hoppas att vi snart kan ses igen i antingen vår Visby-butik på Adelsgatan 23 eller sommarbutiken i Ljugarn.

Varma, glada hälsningar och all lycka önskar vi er inför kommande år!

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.