Snart öppnar vi vår butik i Visby! februari 8, 2019 – Publicerad i: Aktuellt

Som många säkert redan känner till har vi under delar av året även verksamhet på Gotland. Lin Living har sina rötter i Visby och på Gotland och har sedan start haft butik där, både under hela året men nu på senaste har det varit fokus på just sommarmånaderna då Visby är som mest aktuellt. Även detta år, år 2019 kommer vi att ha en butik i Visby. Vår plan är att öppna upp redan i April för att sedan hålla öppet till september. Butiken kommer precis som förra året att ligga på Kung Magnus Väg 3, ett stenkast från Österport och Östercentrum.

Planerar du att åka till Gotland någon gång mellan april och september och vill hemskt gärna besöka oss? Tveka inte att höra av dig till [email protected] (dygnet runt) eller ring oss på 08 – 12 82 85 85 (tis-fre 09-18 och lör 11-15) för att dubbelkolla så att vi har öppet just när Du besöker ön. Eller kanske bor du på Gotland och vill besöka oss. Ring oss gärna då också för att dubbelkolla att det är öppet när du har vägarna förbi. Vi kommer göra allt vi kan för att ha öppet så mycket som möjligt men vi är självklart även flexibla och kan ofta öppna upp utöver de ordinarie öppettiderna.

Dessutom har vi Lin Living House som är vårt ”minihotell” som håller öppet hela året. Vill du veta mer om Lin Living House? Läs mer HÄR!