Hem » Aktuellt » Vi ställde ut på Formex – Nordens störa inredningsmässa

Vi ställde ut på Formex – Nordens störa inredningsmässa

För några veckor sedan mellan den 15-18 januari var det Formex-mässan och Lin Living var med och ställde ut denna gång. Formex är Nordens största inredningsmässa där ca 20 000 besökare möts varje år för att få ny inspiration till kommande säsong. Mässan startades år 1960 och anordnas numera två gånger per år i Stockholm på Älvsjö mässan. Förutom stor möjlighet att göra affärer, möta nya människor och se de senaste nyheterna inom branschen är det även många andra utställningar och föredrag som pågår samtidigt.

För vår del var Formex mycket lyckat och vi hade många spännande möten med människor och och fick även mycket ny inspiration från andra företag. Vi tänkte att det kanske kunde vara kul för er att se hur vår monter såg ut och här i inlägget ser ni resultatet…

Vi valde att köra på en stilren monter med enkla medel och resultatet blev enligt oss mycket lyckat. Vi hängde upp lakan på väggarna så man tydligt kunde se våra åtta huvudfärger och körde på plywood till golv som gjorde att den såg lite ljusare och trevligare ut. Vi delade även upp montern som i tre sektion, en med sängkläder (sängen), en med hemtextilier (vi hade ett fåtal produkter på den grå hyllan) och ytterst var alla kläder på olika ställningar. Vi jobbade mycket med färgerna och hängde dem i bra ordning för att den skulle se så mysig och komplett ut som möjligt.

Var du kanske på Formex och besökte oss? Eller var du Formex men hann tyvärr inte förbi vår monter? Oavsett så är du välkommen att kontakta oss för eventuella frågor eller funderingar. Kanske vill du ha tygprover eller bara mer information om hur det går till att bli återförsäljare/använda våra produkter i ett annat sammanhang. Tveka inte att höra av dig – Vi finns här och besvarar alla frågor.

 

Du kontaktar oss enklast via mail eller telefon. 
Mailadress: [email protected] 
Telefon: 08 12 82 85 85 (mån-fre 9-18). 

 

 

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.