Hem » Aktuellt » Internationella kvinnodagen

Internationella kvinnodagen

INTERNATIONELLA KVINNODAGEN – en dag att belysa de framsteg som gjorts och vad som mer finns att göra för ökad jämställdhet. Vi erbjuder mellan 8-10 mars 20% på hela sortimentet med koden kvinnodagen_20 – gäller online & i butik. Villkor gäller.

Visste du att Lin Living startades som ett UF-företag på gymnasiet och drevs sedan vidare av den då 19-årige Hanna Jörnhammar? Än idag är det Hanna som driver Lin Living från Gotland. Hanna beskriver själv:

”Att starta företag som 19-åring tyckte jag inte då var särskilt skrämmande. Då var jag så ung, ganska naiv & självsäker och tänkte att varför skulle jag INTE kunna klara av detta? Jag åkte orädd iväg till främmande länder genom Baltikum och förhandlade med högt uppsatta chefer i fabrikerna och försökte övertyga dem om att våga börja producera åt mig och leverera med viss kredit (de ville såklart jag skulle betala allt up front). Det och alla tusentals moment jag fått ta mig igenom dessa 10 år har varit otroligt stärkande. Jag är inte rädd för att ”misslyckas”. Jag ser det mycket som ett privilegium att få ha haft möjligheten att starta & driva ett företag. Det är inte en självklarhet världen över, även om det borde vara det. Det är såklart riskfyllt, men alternativet att inte våga göra det skulle hemsöka mig resten av livet. TÄNK OM jag hade vågat följa mina drömmar? Vad hade hänt då? Jag har känt som ett kall eller ansvar att driva företag, som att jag också gjort det för alla kvinnor runt om i världen som inte har den möjligheten. Vi har det här livet. Dagarna passerar, ta vara på dem. Våga lita på din intuition. Våga gå emot vad ”alla andra säger”. Våga möta dina rädslor och gå till botten med vad det är som verkligen skrämmer dig. Att driva företag i 10 års har varit lika utvecklande affärsmässigt som mentalt för mig. En resa och utveckling som heller aldrig tar slut.”

TACK för att du följer oss och väljer att handla på Lin Living.

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.