Hem » Aktuellt » Second Hand

Second Hand

Vi på Lin Living testar ett nytt koncept med second hand! Vi har under en period testat i en liten skala och insett att intresset och efterfrågan finns så vi testar därför nu att skala upp second hand-projektet. Kort och gott kan du som kund lämna in dina Lin Living-plagg & produkter som du inte längre använder mot att du får presentkort att handla för hos Lin Living.

Hur går det till?

Vi utgår från en satt prislista som är baserad på det högsta beloppet vi kan sälja plagg/produkt X för (förutsatt att det är helt & rent). Har produkten defekter blir priset lägre & bedöms manuellt. Du som lämnar in ett Lin Living-plagg/produkt får 50% av second hand-priset att handla något nytt för hos oss online eller i butik.

Exempel:

Du lämnar en linneskjorta du inte längre använder. Skjortan är hel & ren men i använt skick.

Vi säljer skjortan för 400 kr ut till kund.

Du får 200 kr i presentkort att handla något annat för hos Lin Living. Du får betalt i samband med inlämning efter vi bedömt plagget så plagget/produkten behöver alltså inte först säljas innan du får ditt presentkort.

Vi har som sagt testat detta i en period i liten skala men via det fått upp ögonen för att ni är så många som uppskattar detta och vi har även kunnat bedöma vad som är rimligt att ta betalt för second hand-Lin Living hos oss. Det går bra att lämna in allt från kläder till lakan och hemtextilier – allt från vårt sortiment helt enkelt.

Bor du på Gotland är du varmt välkommen att lämna in i vår butik på Adelsgatan 23, annars maila [email protected] så ger vi information om hur frakt till oss går till.

Vi kommer så snart som möjligt få upp second hand på hemsidan och på vår Instagram. Tills dess går det endast att handla i vår butik på Adelsgatan 23 i Visby.

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.