Hem » Aktuellt » Ny design på våra doftpinnar och doftljus

Ny design på våra doftpinnar och doftljus

Sen en tid tillbaka har vi ändrat designen på våra mycket omtyckta och populära doftpinnar och doftljus och vi tycker att det blev så snyggt. Innehållet och dofterna är oförändrade men vi kände att det var dags för en ny design och fler valmöjligheter för våra fantastiska kunder.

Doftpinnar
Doftpinnar är en mycket omtyckt produkt som passar dig som vill ha ett väldoftande hem på ett enkelt sätt. Det enda du behöver göra är att öppna förpackningen och sätta pinnarna i oljan som finns i glasflaskan och vips så sprider sig en härlig doft i rummet. Ju fler pinnar du använder, desto mer doft ger produkten ifrån sig. Är du känslig för starka dofter kan du med fördel testa ett färre antal pinnar till en början. Om du upplever att doften försvunnit kan du testa att vända på pinnarna så kommer doften att förstärkas på nytt.

Våra doftpinnar finns i två sorter, Washed linen och Pink grape. Washed linen ger precis som namnet en doft av nytvättat och är en mycket fräsch doft som passar alla hem. Pink grape har en sötare karaktär med citrustoner. Skillnaden är nu att doftpinnarnas flaska har en ny design och du kan välja mellan mörkt och ljust glas.

Doftljus
Om det är någon tid på året du bör investera i doftljus så är det helt klart under hösten och vintern. Vi spenderar allt mer tid i våra hem och ett doftljus är precis vad som behövs för att komma i rätt stämning. Våra doftljus kommer i samma sorter som doftpinnarna, Washed linen och Pink grape och du kan välja mellan mörkt och ljust glas. Beställ och njut av ett väldoftande hem redan idag.

Hoppas du tycker om våra doftljus och doftpinnar lika mycket som vi gör och om du inte redan testat kanske det nu är dags. Om du har frågor eller funderingar –> Tveka inte att kontakta oss på [email protected] eller kom förbi vår butik i Visby.

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.