Hem » Aktuellt » Julröda och gammelrosa linneprodukter

Julröda och gammelrosa linneprodukter

Kära kunder
Vi vill välkomna två nya färger som inom en kort tid kommer att finnas i vårt sortiment. De nya färgerna är gammelrosa “Old Pink” och julröd “Christmas Red“. Vi känner oss så redo och förväntansfulla för dessa nya färger och hoppas ni känner likadant. Om allt går som planerat kommer färgerna att finnas i butik och online från slutet av oktober.

Christmas red – frågor om rött linnetyg får vi inför varje jul och äntligen detta året kommer det att finnas i vårt sortiment. Färgen kommer att finnas på sängkläder, dam- och herrskjortor, skjortklänningar, linnekjolar, förkläden, dukar och servetter. Vi tar hem produkterna i en mycket limiterad upplaga så passa på att beställa i tid som du vill ha julröda linneprodukter till julafton.

Old Pink – rosa är en annan färg som vi ofta får många förfrågningar efter. Vi har tidigare haft en ljusrosa/babyrosa färg i sortimentet men efter att ha haft omröstning i butikerna i somras och kollat vad alla ni kunder önskar så var det den gammelrosa färgen som helt klart fick flest röster. Denna rosa gör sig fin oavsett årstid och vi tror att det kommer bli en stor favorit för alla oss som älskar rosa. Till en början kommer vi att ta hem färgen på sängkläder, dam- och herrskjortor, skjortklänningar och hamamhanddukar. Ser vi ett stort intresse kan det eventuellt fyllas på med fler produkter längre fram.

Har du frågor eller funderingar över något är det bara att maila oss på [email protected]. Ha nu en underbar helg önskar vi på Lin Living!

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.