Hem » Aktuellt » Vi förlänger säsongen på Gotland

Vi förlänger säsongen på Gotland

Vi tror på en förlängd säsong på Gotland och har därför bestämt oss för att hålla vår sommarbutik öppen hela september. Sommarbutiken hittar du i Ljugarn som ligger på östra Gotland ungefär 4,5 mil från Visby. I butiken kommer vi att erbjuda riktigt fina priser på utgående färger och andra produkter. Vi har även börjat med färdiga kit med blandade produkter som vi säljer till paketpriser. Bor du på Gotland eller är på ön så tycker vi verkligen att du ska passa på att göra ett besök i vår mysiga linnebutik. När du gör ditt besök kan vi varmt rekommendera dig att luncha eller ta en fika på Bruna Dörren som också kommer att hålla öppet hela september.

Öppettiderna kommer att vara fredagar till söndagar 11-18.

Varmt välkomma förbi!

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.