Hem » Aktuellt » Sommarbutik i Ljugarn

Sommarbutik i Ljugarn

Vi vill hälsa er alla varmt välkomna till vår härliga sommarbutik i Ljugarn som ligger på östra Gotland. Vi vill även tacka alla fantastiska kunder för denna sommar och hoppas vi ses igen nästa år. I butiken hittar du hela vårt sortiment med kläder för dam och herr, hemtextilier och linnelakan. I år (2022) håller vi butiken öppet till och med söndagen den 21 augusti så än finns det tid att besöka oss.

Sista veckan erbjuder vi dessutom fina priser på en del av vårt sortiment. Du hittar bland annat sängkläder, linnekjolar, linneshorts och linnedukar till nedsatta priser. Vi säljer dessutom ut solblekta produkter som hängt ute hela sommaren till halva priset. Varmt välkommen förbi vår härliga sommarbutik.

Ljugarn – ett sommarparadis bara några mil utanför Visby.

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.