Hem » Aktuellt » Tack för alla fina möten i vår butik!

Tack för alla fina möten i vår butik!

Kära Lin Living kunder,

Vi vill passa på att tacka alla som varit inne i vår nya butik i Visby nu under den första tiden vi har haft öppet. Det har varit helt fantastiskt att träffa Er alla. Såväl gamla som nya kunder har det varit och vi hoppas på att ses väldigt snart igen.

För dig som inte visste har Lin Living numera en butik i Visbys innerstad på Adelsgatan 23. Tanken med butiken är som vanligt att man ska kunna handla produkter direkt och få möjlighet att känna och klämma på materialet, prova kläder och storlekar men såklart också få förstklassig service av de som jobbar. Även om vi älskar e-handel då människor runt om i hela Sverige får möjlighet att handla våra produkter så gillar vi framförallt kombinationen mellan butik och e-handel. Det bästa av två världar om du frågar oss då vi dels får vara med om trevliga möten i butikerna men samtidigt också har möjlighet att skicka produkter till dig som befinner dig hundra mil ifrån oss. Många har faktiskt “råkat” hitta våra produkter av en slump genom att gå runt på gatan och fått syn på butiken och är det inte då fantastiskt hur de kan fortsätta handla framöver trots att vi kanske inte finns i närheten med en butik.

Under januari kommer vi att hålla butiken öppen fredagar 10-18 och lördagar 11-16. Har du inte möjlighet att besöka oss under öppettiderna går det alltid att maila oss på [email protected] med den tid du kan besöka oss så ska vi försöka uppfylla ditt önskemål.

Hoppas vi ses!

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.