Hem » Aktuellt » Lin Living – butik i Visby

Lin Living – butik i Visby

Nu är det inte långt kvar tills att Lin Living öppnar butik i Visby på Gotland. Närmare bestämt redan torsdag den 4 april kommer vi att slå upp portarna till vår härliga butik. Adressen är precis som tidigare år Kung Magnus Väg 3 och för er som inte vet är det väldigt centralt och precis utanför Visbys murar. Vi hoppas på att träffa alla våra fantastiska kunder i butiken, såväl nya som gamla.

I butiken kommer du hitta hela Lin Livings utbud, alltså allt ifrån sängkläder till hemtextilier och kläder. Allt i vårt ekologiska och hundraprocentiga linnetyg såklart. I år har vi dessutom många nyheter i sortimentet så det kommer bli lite extra roligt att ha butik där vi har god möjlighet att visa upp allt för er. Kom gärna gärna förbi oss och prova kläder, känn på materialet eller bara för att få lite inspiration.

 

Öppettider under april månad

onsdag-fredag: 10-18

lördag: 10-14

 

Hoppas vi ses!

 

 

 

 

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.