Hem » Aktuellt » VIP-kväll med våra fantastiska kunder

VIP-kväll med våra fantastiska kunder

Nu är det lite mer än en vecka sen vi hade vårt första kundkväll på i Lin Livings butik i Stockholm och oj vad lyckat det blev. Det var en sån härlig stämning med många skratt och samtal bland såväl nya som återkommande kunder. Runt klockan 17:00 kom de första och sen höll vi på fram till klockan 21:00. Vi bjöd på lättare tilltugg och bubbel, samt en Lin Living-goodiebag till alla som kom. Vid kvällens slut tror vi att ca 60 stycken var inne i vår butik och pratade, minglade och kollade på vårt sortiment.

Någonting som vi säger väldigt ofta men som vi gärna upprepar fler gånger är att vi har nog faktiskt världens mest fantastiska kunder. Det betyder otroligt mycket för oss att få höra vad ni tycker, både såväl positiva som negativa saker då det alltid finns områden man behöver utvecklas på. Utan er kära kunder hade inget Lin Living kunnat existera så återigen Tack Tack Tack för att ni är världens bästa kunder!

Eftersom att kvällen blev så lyckad ska vi försöka att styra upp fler av dessa kvällar framöver och vi har redan nu börjat diskutera att ha en i november eller december med tema julmys. Har du något förlag på vad i skulle kunna ha mer för event/träffar vi vår butik? Tveka inte att höra av dig till oss på mail eller telefon.

Ha en härlig helg!

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.