Invigning av vår sommarbutik i Visby juli 5, 2018 – Publicerad i: Aktuellt

Lin Living har nu haft sin andra invigning och denna gång var det sommarbutiken i Visby som skulle invigas. Det var en supertrevlig kväll med både gamla och nya ansikten och vi är så glada att det var så många som ville komma förbi och fira detta med oss.

Stort tack till alla som kom förbi och firade butiken i Visby med oss. Även stort tack till alla andra som har varit inne i våra butiker under våren och sommaren. Vi blir så glada när ni kommer in och hälsar och det är helt fantastiskt att se er bära våra kläder och använda våra produkter. Ni är vår största inspiration till att fortsätta utvecklas och komma framåt.

Nu när sommaren äntligen är här vill vi tipsa er om att bära kläder i linne som kommer svalka er när solen gassar på och värma er under kalla kvällar. Glad sommar önskar Lin Living!