Vagn 0

Inspireras av Lin Livings härliga linneprodukter!

Badhandukar i våfflat linne

vafflad-badhandduk-morkgra-lin-living.

Nyhet! Svep in dig i en härlig badhandduk i våfflat linne som är väl tilltagen i storlek, 100*150 cm. Handduken känns mjuk mot kroppen samtidigt som det känns som våfflorna ger en lätt peeling så ett väldigt skönt sätt. Ett hett tips som dessutom är en vacker inredningsdetalj i hemmet.
Handla badhanddukar här

Laga mat snyggt

linneforklade-i-granit-lin-living.

Att laga mat är bland det härligaste som finns. Med det här förklädet kan du både se snygg och stylad ut i köket samtidigt som det är en väldigt praktiskt detalj tack vare linets smutsavstötande egenskaper.
Handla ditt förkläde här

Knappar

linnepaslakan-lin-living-ljusgra-farg.

För en tid sedan gjorde vi om designen på våra påslakan och örngott som nu försluts med knappar i öppningarna. Detta för att det blir en praktiskt detalj som hållet täcket och kudden på plats, dessutom ger det en extra exklusiv känsla på linneprodukterna.
Handla örngott i misty gray här

Första och...

linnemorgonrock-lin-living-vit-arg.

…sista plagget som många av oss har på oss är morgonrocken. Älskade, bästa morgonrocken som för oss många är ett favoritplagg. Linnemorgonrocken är perfekt likaväl en varm sommardag när du tar ditt morgonkaffe i solen, som den är mysig en kall vintermorgon när du sitter inne i soffan och blickar ut mot fallande snö och regn. Länge leve linnemorgonrocken! 
Handla din linnemorgonrock här

Chilla stiligt

Rosa Linnebyxa Lin Living.

I våra linnepyjamsar behöver du inte skämmas om det skulle ringa på dörren efter lunch och du ännu är klädd i pyjamas. Våra pyjamasar är otroligt sköna att sova i, samtidigt som du även kan använda pyjamasen till vardags. Antingen byxor/skjorta separat – eller varför inte som ett helt set?
Handla din linnepyjamas här