Hem » Aktuellt » Våra våfflade handdukar i linnetyg

Våra våfflade handdukar i linnetyg

Hos Lin Living hittar du ett stort utbud av linnehanddukar i våfflad stuktur. Precis som vårt övriga textila sortiment är de gjorda av 100 % linnetyg. Läs vidare för att få mer information om alla fördelar med handdukar i linne och inspiration för dess användningsområden.

Varför ska du välja linnehanddukar?

  • Torkar snabbt
  • Antiibakteriella egenskaper vilket gör att de inte behöver tvättas lika ofta i jämförelse med andra material
  • Ett naturligt, hållbart och slitstarkt material
  • En vacker inredningsdetalj
  • Odling av linne kräver mindre vatten i jämförelse med bomull
  • Bra val för miljön!

Våra våfflade linnehanddukar kommer i tre storlekar:

Ansiktshandduk 30×30 cm: En liten och smidig handduk som du exempelvis kan använda enbart för ansiktet eller som lyxiga engångshanddukar för gäster i badrummet. Den våfflade strukturen ger en skön känsla mot huden. Denna linnehandduk tar minimal med plats vilket gör att den är smidig att ha med sig överallt.

Handduk 50×70 cm: En handduk som är lika snygg som den är praktisk. Linne absorberar vatten bra och torkar på nolltid. Denna linnehandduk funkar både till köket och till badrummet beroende på vad du föredrar. Den våfflade strukturen ger ett vackert och lyxigt intryck som aldrig kommer gå ur tiden.

Badhandduk 100×150 cm: Sist men inte minst har vi våra stora och väl tilltagna badlakan, också i den våfflade strukturen. Vi har valt att göra dessa i en extra stor storlek för att de ska fungera både hemma i badrummet och som en handduk att ha med sig på stranden. Trots den stora storleken rullar du enkelt ihop linnehandduken så den tar minimal med plats i väskan. Lika snygg att se på som den är praktisk i alla möjliga tillfällen.

Tryck HÄR för att komma direkt till alla våra linnehanddukar.

Använder alltid ansiktshanddukar. Dessa är perfekta! Känner att ansiktet får peeling också. Kan verkligen rekommenderas!

Elisabeth Uggla

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.