Hem » Aktuellt » Storleksguide för våra örngott

Storleksguide för våra örngott

Storlekar på örngott är något som kan vara förvirrande då det finns en hel del att hitta där ute. På Lin Living är samtliga storlekar anpassade efter svenska standardmått på sängkläder. I den här mini-gudien ska vi förklara mer om våra olika storlekar och ge inspiration för hur du på ett enkelt sätt kan göra din bäddning mer inbjudande.

På Lin Living hittar du tre olika mått på örngott, 50×60, 50×90 och 70×100.

50×60: Detta är det allra vanligaste måttet på örngott enligt svenska standardmått och det som vi säljer mest av. S

50×90: I mitten ser du detta mått som är lika hög som standardkudden, men med en mer avlång form. Detta mått är vanligt på hotell och gör helt klart att bäddningen blir mer inbjudande och lyxig. Dessa kuddar går dessutom utmärkt att sova på.

70×100: Sist men absolut inte minst har vi den största storleken, 70×100. Denna kudde blir mest som en inredningsdetalj då den av egen erfarenhet blir något för stor att sova på, men precis som med allt är det givetvis en smaksak. Den är otroligt skön att ha bakom ryggen och du gillar att sitta i sängen och läsa eller njuta av din morgonkopp.

Kuddfodral: Förutom dessa storlekar erbjuder vi även kuddfodral i storlek 50x50cm. Även detta är ett av de vanligaste måtten på innerkuddar för kuddfodral.

Så om du alltså på ett enkelt sätt vill få till en mysig och inbjudande bäddning vill vi verkligen ge ett varmt slag för att investera i kuddar i olika storlekar. Du kan välja själv om du vill satsa på alla storlekar som vi har här ovan eller om det räcker med endast en extra storlek. Det går att variera i alla möjliga former och du väljer helt själv vad som passar din stil bäst.

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.