Hem » Aktuellt » Få 30% rabatt på ett köp t o m. 23 september genom att…

Få 30% rabatt på ett köp t o m. 23 september genom att…

Vi vill ständigt bli bättre, utveckla vårt sortiment på ett sätt som ni kunder efterfrågar och önskar samt förbättra produkter. Det lyckas vi med genom att få ta del av era kommentarer & åsikter om såväl produkterna samt oss som företag.

Vi erbjuder därför just nu hela 30% på ett helt köp i utbyte mot att vi efter senast 4 veckor efter mottagen order får en recension på hemsidan om vad du tycker om den/de produkter som du beställt. Du får alltså först en kod som ger 30% att handla för, använda produkter och inom 4 veckor önskar vi en recension på hemsidan under den/de produkter som du beställt. Har du beställt fler produkter räcker det att du recenserar en av produkterna men du får givetvis recensera fler om du önskar! 🙂

För att ta del av rabattkoden – maila [email protected] – märk mailet med “KOD RECENSION” så får du koden.

Kom ihåg att erbjudandet endast gäller t o m. 23 september.

Vi ser fram emot att höra från dig! <3

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.