Hem » Aktuellt » Starta hösten med nya linnelakan

Starta hösten med nya linnelakan

Hösten är kommen och för många innebär det en nystart. Kanske vill du starta nya rutiner eller börja med en ny träningsform. För många kan det även kännas roligt med en förändring hemma och vad är då inte mer upplyftande än nya sängkläder? Vi sover nästa en tredjedel av våra liv så om det är något vi bör prioritera så är det att se till att vår sömn blir så behaglig som möjligt. Ett bäddset med linnelakan är något alldeles unikt och något som måste testas för att man ska förstå den underbara känslan. Linne är ett naturmaterial som andas vilket gör att det har förmåga att anpassa sig efter den aktuella temperaturen. Detta gör att linnelakan kan vara svalt och skönt, men också transportera luft vilket kan upplevas värmande vid rätt förutsättningar.

Vi säljer sängkläder i linne för en komplett bäddning. Vi har ett brett utbud av storlekar och färger och hoppas att du ska hitta dig nya favoritsängkläder hos oss. Läs vidare för att få ytterligare inspiration.

White Linen
Krispigt vitt känns alltid rätt oavsett årstid och stil i hemmet. Det ljusar upp rummet och ger lugn och harmoni. Här nedan njuter labradoren Bellas minst lika mycket av de svala och krispiga linnelakanen i White Linen.

Frosty Green
En annan lugn och harmonisk färg som finns i vårt sortiment är Frosty Green. Grönt sägs vara en trygg färg som passar bra i ett sovrum där man samlar kraft och återhämtning. Om du inte vill ha alla sängkläder i grönt kan vi varmt rekommendera att matcha ihop med en annan färg som vi har gjort med med White Linen här nedan längst till höger.

Granite
Sist men inte minst vill vi tipsa om vår mörkgrå färg som vi kallar Granite. En färg som passar dig som föredrar mörkare nyanser eller exempelvis om du bor i ett stenhus där det är snyggt med kalla toner. Även Granite kan du välja att matcha med andra färger för att skapa kontraster i din inredning. Här nedan med Misty Gray i mitten och Nature längst till höger.

Linnelakan är verkligen det bästa! Svalkar när det är varmt och värmer skönt när sovrummet är svalt! Och så är de lättskötta, bara att tvätta och hänga, då blir de så där härligt krispiga… !

Gunilla – 22 april 2022

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.