Hem » Aktuellt » Linnekläder i sommar

Linnekläder i sommar

Sommaren är äntligen här och det är nu linnekläderna får glänsa extra mycket. Vi tycker såklart linnekläder fungerar under hela året men om du inte redan har linneplagg i garderoben är det dags. Linne är ett naturmaterial som andas vilket gör att plagget håller dig sval trots varma temperaturer. År efter år ser vi hur linneplagg dominerar på marknaden under sommarsäsongerna och enligt oss är det helt klart ett material som är här för att stanna. Vi vill därför inte kalla linnekläder för en tillfällig trend, utan snarare ett klassiskt och lyxigt material som alltid kommer att vara aktuellt. Ett linneplagg av bra kvalité kan därför ses som en investering till din garderob då det kommer komma till användning säsong efter säsong.

Linnekläder är klassiskt och stilrent och passar människor i alla åldrar. Här nedan ser du vår linnebyxa med resår som gör sig lika snyggt på killar som på tjejer. Byxorna har en avslappnad passform och kommer i många olika färger. Dessa brukar sälja slut tidigt på säsongen och därav har vi tagit hem dubbelt så mycket som förra året, men vill du garantera ditt par denna sommar rekommenderar vi dig att göra en beställning direkt.

Våra olika linneklänningar är också mycket omtyckta och uppskattade under sommaren. Här nedan ser du bilder på vår skjortklänning, kaftan och omlottklänning. Skjortklänningen har nu funnits i vårt sortiment i flera år, men trots det är den än idag lika aktuell och snygg. Vi har kunder som köper en ny varje år för att fylla på “förrådet” med en ny färg. Kaftanen säljer vi i one-size och den har vi både män och kvinnor som uppskattar. Omlottklänningen är vårt senaste tillskott som också tycks bli en stor favorit bland våra kunder. Modellen passar många människor eftersom den är omlott och man själv kan avgöra hur den ska sitta i midjan, samt att den är klassisk och stilren precis som alla våra plagg. Hoppas även du kan hitta dig en favorit bland dessa eller har du svårt att bestämma dig? – Ta alla tre!

Sist men absolut inte minst har vi linneskjortan. Plagget som hänger med säsong till säsong, men alltid känns lika rätt när solen tittat fram. En linneskjorta är lika snygg en dag på stranden, som på lunchen i stan som till middagen på kvällen. Här nedan ser du vår klassiska herrskjorta till vänster och vår damskjorta till höger. Såklart kan både män och kvinnor bära båda modeller beroende på preferenser om hur man önskar passformen.

Vi hoppas du ska hitta något du gillar och framförallt att du kommer ihåg att bära linne i sommar. Glad sommar önskar vi på Lin Living med dessa härliga och somriga bilder!

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.