Hem » Aktuellt » Praktiskt med kökshanddukar och servetter i linne

Praktiskt med kökshanddukar och servetter i linne

Våra kökshanddukar och servetter i linne är precis som våra övriga produkter gjorda av 100 % lin. Tyget är tvättat i produkten vilket ger en mjuk och behaglig känsla redan från start. Linne är ett klassiskt naturmaterial som passar in i alla hem och aldrig går ur tiden. Du kan därför se kökshanddukar och servetter i linne som en väl förtjänad investering till dig och ditt hem. Idag vill vi berätta om fördelarna med dessa produkter, samt vad för användningsområden de kan vara lämpliga för. Här nedan ser du några av de vackra dukningarna som vi har gjort med hjälp av våra härliga linneprodukter.

Linne absorberar vätska snabbt vilket gör att materialet lämpar sig utmärkt för just kökshanddukar och servetter. Det är dessutom smuts- och dammavstötande vilket är hygieniskt och bra eftersom produkterna inte behöver tvättas lika ofta i jämförelse med andra material. Det är alltså bra för miljön som sparar energi och vatten och bra för dig som sparar tid och pengar. Sist men inte minst är det ett klassisk material med en start slitstyrka vilket gör att produkterna kan få följa med i många år framöver om de sköts väl.

Användningsområden för kökshanddukar och servetter i linne:
– Utforma vackra dukningar där kökshandduken kan ersätta servetten eller varför inte ha denna som en liten duk mitt på bordet. Servetterna fungerar även utmärkt som bordsunderlägg om du inte vill variera din dukning.
– Putsa glas och fönster utan att tyget luddar av sig eller lämnar fula spår av torkningen.
– Torka upp vatten och vätska eftersom tyget snabbt absorberar vätska
.

Blev du sugen på att testa våra servetter eller kökshanddukar i linne? HÄR hittar du kökshanddukarna och HÄR hittar du linneservetterna. Beställ, duka och njut!

“Superfina linneservetter! Använder mina både som just servetter men också som underlägg. Dukningen blir extra fin och lyxig med dessa!”

Olivia 14 maj 2020

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.