Hem » Aktuellt » Tips på stilrena dukningar

Tips på stilrena dukningar

Har du precis som oss fler middagar hemma nu under vinterhalvåret? Om svaret är ja eller om du bara vill förnya hemmet en aning så vill vi passa på att tipsa om våra underbara linnedukar och linneservetter. Det blir en klassiskt men snygg inredningsdetalj i varje hem oavsett om du bor i en liten stuga på landet eller i en minimalistisk lägenhet i stan. Linne är till för alla!

 

På bilderna här ovan kör vi på duk i linnefärg och servetter i Granite. En riktig snygg och stilren matchning tycker vi…

Linne är ett fantastiskt vackert och slitstarkt material som har funnits i människors hem sen urminnes tider. Kanske är det inte så konstigt med tanke på alla dess fantastiska egenskaper. Sköter du dina linneprodukter väl kan de dessutom bara bli vackrare med tiden och kanske till och med gå i arv i generationer. Vad är det då för fantastiska egenskaper som vi talar om? Jo linneduken och linneservetterna absorberar vätska snabbt vilket gör att om du spiller lite vatten på duken så kommer det att torka på nolltid. Linne är dessutom ett smutsavstötande material vilket gör att du inte behöver tvätta produkterna lika ofta, det sparar din tid men det är även bra för miljön.

Här har vi istället en linneduk i färgen Granite matchat med vita servetter. Duken och servetterna passar otroligt bra in i den här lantliga men samtidigt stilrena miljön.

Du kan även köpa samtliga produkter i ett DUKNINGSSET  (det går såklart fortfarande bra att välja färg och storlek efter Dina önskemål).

Lycka till med framtida dukningar och tveka inte att kontakta oss om du behöver tips och råd! 

 

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.