Hem » Aktuellt » Linnepyjamas i höstmörkret

Linnepyjamas i höstmörkret

Att hösten är här har nog ingen missat och det finns delade åsikter kring vad vi alla tycker om detta. Vi på Lin Living tycker alla årstider har sin charm så länge man gör det bästa av det. Vi går mot mörkare tider och många av oss spenderar nog allt mer tid i våra hem och kanske även i soffan. För att göra denna tid så mysig som möjlig tycker vi såklart att du ska unna dig eller någon du tycker om våra mysiga linnepyjamas, eller varför inte ha varsin i en matchande färg… Tänk vad härligare fredagsmyset hemma i soffan blir i en lyxig pyjamas i hundraprocentigt linne.

Tryck HÄR för att komma direkt till vår linnepyjamas som finns i olika färger och storlekar.

 

         

Även vår bästis Bella (hunden för dig som är ny här) tycker om att mysa i våra linneprodukter… 

 

Tips.. många av våra kunder använder även dessa pyjamasdelarna var för sig i vardagen som ett par snygga linnebyxor eller en snygg skjortjacka/overshirt. Det är bra för både plånboken och miljön med plagg som går att använda vid olika tillfällen.

 

 

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.