Hem » Aktuellt » Pigga upp vardagen med doftpinnar

Pigga upp vardagen med doftpinnar

Tröttsamt att komma hem från semestern och drömmer dig tillbaka? Något som får en på andra tankar är att pigga upp hemmet och ett enkelt knep att göra det är med hjälp av en god doft. En god doft är något som verkligen ge rum en helt ny känsla och atmosfär till ett rum.

Våra doftpinnar kommer i två dofter – Pink Grape och Washed Linen. Pink Grape är en uppiggande, något söt och alldeles fantastiskt härlig doft att ha i hemmets alla rum. Den passar bra in i såväl badrum som sovrum och vardagsrum för att skapa en uppiggande och fräsch doft av nytvättat. Eller varför inte ställa in i garderoben för att få kläderna att hela tiden ha en fräsch doft? Washed Linen skapar en uppiggande och fräsch doft av nytvättat, och passa även den i alla olika typer av rum. Eller varför inte ställa in i garderoben för att få kläderna att hela tiden ha en fräsch doft?

Men, hur fungerar doftpinnarna?

Doftpinnarna har små hål i sig som drar upp vätskan och sprider doften i rummet. När doftpinnarna har slutat ge ifrån sig doft så är det bara att vända på pinnarna. Beroende på luftfuktighet i rummet så brukar doften hålla i sig bra mellan 6-12 månader. Doftpinnarna placeras i en glasflaska i brunt och klassiskt apothécaglas. När de slutat dofta vänder du på dem. Doftoljorna är rena utan ftalater och tillverkas inom EU. Basen är ECO Friendly och tillverkad av återvinningsbara ingredienser.

 

Dofterna har gemensamt en god, fräsch doft som man längtar att komma hem till!

Varma hälsningar från Lin Living

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.