Hem » Aktuellt » Linne på varma och kyliga dagar

Linne på varma och kyliga dagar

Linne är sedan länge känt för sin svala känsla på sommarens varmaste dagar, men vad många inte vet är att linne även har en värmande egenskap vid kyla. Det är nämligen tack vare linets temperaturanpassande förmåga som håller det dig sval när det är varmt, samt värmer när det är kallt. Detta gör linnekläder till det perfekta plagget som verkligen kan bäras året om.

En personlig favorit som Lin Livings skeppartröja är gjord av 100 % linne i våfflad struktur. Tröjan är i en unisex-modell som passar till både män och kvinnor. Modellen har klassiska snitt med rundad krage, sömmar nedtill och vid ärmslutet. Den våfflade strukturen är underbart mjuk och skön mot huden samt ger ett extra exklusivt ut. En tidlös design som går att använda vid många olika tillfällen.

Läs mer och handla din kommande favorittröja i hundra procent naturmaterial HÄR!

Bästa hälsningar, Lin Living

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.