Hem » Aktuellt » Återbruksbara kaffefilter

Återbruksbara kaffefilter

Till oss alla kaffeälskare!

Kaffefilter som man kan använda om och om och om igen, är blyfritt och enkelt att använda? Hur fungerar det och hur rengör man kaffefilterna? Våra kaffefilter är en flergångsvara och kan användas tusentals gånger och när dagarna väl är över går det att kompostera efteråt!

Så, hur använder man kaffefiltret? Efter du bryggt ditt kaffe är det bara att ta ur filtret, låt det torka och svalna och töm på innehållet. Skölja därefter ur i kaffefiltret med hett vatten under kranen, och antingen använda direkt blöt eller vänta till de är torrt – båda funkar toppen! Men när man väl vill göra en ordentlig rengöringen, hur ska man göra då? Svaret är så enkelt, antingen går det att koka kaffefiltret eller tvätta på 60 grader i maskin.

Ett tips är även att kaffe filterena kan vara en bra “gå-bort-present”, köp ett gäng kaffefilter så ni har hemma, och innan du går bort på middag köper du ett paket kaffe och så har du plötsligt en supertrevligt present!

 

Allt gott från Lin Living!

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.