Måttbeställa duk i hundraprocent linne januari 19, 2021 – Publicerad i: Aktuellt, Nyheter, Tips, Vårt sortiment

Är du intresserad av att måttbeställa en linneduk till ditt matbord? Då har du kommit rätt!

Vi har sedan flera år tillbaka erbjudit möjligheten att sy upp bordsdukar efter våra kunders egna önskemål. På grund av rådande omständigheter men även att vi har en enorm ökad efterfrågan på just måttbeställda dukar så har dessvärre leveranstiden ökat en del. Normal leveranstid brukar vara 4-5 veckor men nu kan det tyvärr dröja upp mot 10 veckor.

Men vi har en lösning!

För att du snabbare ska kunna få hem en vacker måttbeställd linneduk så kan vi rekommendera att beställa våra underlakan som är 270×270 cm. Från detta tyg kan du själv lämna in tyget till en lokal skräddare som kan sy upp det precis efter dina önskemål. Några fördelar med detta:

– Prislappen blir ungefär detsamma som att specialbeställa via oss
– Du får duken betydligt snabbare (förutsatt att vi har underlakan i lager i den färg du önskar sy upp en duk ifrån)
– Beroende på vilken storlek du vill sy upp kanske du får spillbitar över som du kan sy exempelvis servetter av
– Du skapar arbete hos en lokal skräddare

Bra va? Kika och handla underlakan direkt HÄR!