Hem » Aktuellt » Vad säger våra kunder om Lin Livings produkter?

Vad säger våra kunder om Lin Livings produkter?

Här nedan följer ett par recensioner från kunder som handlar en eller flera gånger av Lin Living:

Morgonrock:
“Hej, morgon/kvällsrock används flitigt av både mig och min make. Så fin så man vågar sig ut att hämta morgontidningen. Allt annat är också välanvänt. Snygga dukar och sköna lakan/påslakan som bara blir skönare och vackrare för varje tvätt” – Eva, Arvika

“Hej. och tack för en underbar morgonrock. Som jag har letat efter just en sådan. Jag höll på att ge upp när jag såg denna perfekta linnerock. Överallt där jag har hittat linnemorgonrockar så har dom varit alldeles för korta. Så er var just en sådan jag har sökt efter. Med vänlig hälsning  en nöjd kund” – Cecilia, Göteborg 

Sängkläder:

“Har påslakan i Nature som jag beställde för en tid sidan – jag älskar dom!! Sover mycket bättre än tidigare – gillar tyngden i dem. För att inte tala om känslan…Så nöjd och hoppas jag lockar vänner o bekanta till er sida :-)” – Lena, Västerljung

“Hej! Vill bara tala om att vi är sååå nöjda med beställningen vi gjorde och som vi fått. Vi beställde mörkgrå lakan! Helt underbara!!! Har verkligen blivit såld på linne, snygga och behagliga/sköna!! Bra att vi kom i kontakt på Gotland ? Stort TACK än en gång!” – Lenita

 

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.