Hem » Aktuellt » Bly i kaffefilter – inte hos Lin Living!

Bly i kaffefilter – inte hos Lin Living!

Råd och Rön släppte igår, måndag den 23 november, en artikel om att många kaffefilter som säljs i dagligvaruhandeln innehåller oroväckande mycket bly, närmare bestämt 9 av de totalt 15 testade kaffefiltren innehöll halter av bly. Självklart är det här inget som är bra att få i sig och speciellt inte eftersom många av oss dricker det “svarta guldet” flera gånger varje dag.

Det här är en extra bra anledning till att testa på våra miljövänliga, återanvändningsbara och naturliga kaffefilter i 100% lin. Kaffefiltren är gjorda av 100% ekologisk odlat lin, tillverkade för hand i Estland och du kan använda filtret om och om igen genom att endast skölja ur det mellan användningarna och koka det vid behov för att djuprengöra ditt kaffefilter i linne.

Kaffefilten finns i två storlekar, hitta den som passar dig bäst här!

Titta på hela inslaget på Tv4 Nyhetsmorgon här!

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.