Hem » Aktuellt » Sängkappa i linne

Sängkappa i linne

En sängkappa i 100% linne kan verkligen lyfta ett rum. Här är 2 anledningar till att investera i en sängkappa:

Lyxig hotellkänsla 
Skapar en lyxig “hotellkänsla” i sovrummet. Sängen är oftast det centrala i ett hotellrum, det är oftast den man slänger sig i direkt när man klivit in i hotellrummet. Varför? Oftast beror det på att sängen ser så mjuk, inbjudande och inramad ut och i väldigt många fall har sängen en lyxig sängkappa runt sig.  En sängkappa ramar in sängen på ett vackert sätt och får den att se ännu mer inbjudande ut.

Skydd för bäddmadrassen 
En sängkappa är inte bara snygg, den skyddar även bäddmadrassen som ligger under och ger den längre livslängd vilket känns helt rätt ur hållbarhets- och miljösynpunkt. Sängkappan är enkel att trä av och på och gör även att det går smidigt att tvätta den vid behov.

På bilden ser ni en sängkappa i färgen White Linen. Standardmått på en sängkappa för en “dubbelsäng” som är 180 cm är:

180 cm bred (sängens bredd sida till sida)
200 cm lång (längden på sängen från huvudändan till fotändan)
60 cm hög (höjden från den stora madrassens ovansida till golvet). OBS! Har du en tunnare madrass ovanpå en tjockare så mäter du ändå från ovansidan av den tjockare. Den tunnare madrassen kommer ligga ovanpå den tjocka madrassen och sängkappan.

Maila oss om du har funderingar kring din nya sängkappa på [email protected] 

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.