Hem » Aktuellt » Linnepyjamasen

Linnepyjamasen

Vår härliga linnepyjamas säljs i en unisexmodell som passar både dam och herr i storlekarna S-XL. Att investera i en lyxig linnepyjamas vågar vi nästan lova kommer göra kommande höst härligare & mysigare! Pyjamasen går att mixa och matcha mellan 5 olika färger och vad som vi älskar med denna pyjamas är att den faktiskt går att använda till vardags. Vill man “rocka” hela pyjamasen som linnedress/linnekostym kan man göra det men framförallt så brukar vi och våra kunder använda plaggen separat. Linnebyxorna kan matchas med en vacker blus och skjortan kan användas både som stängd “klassisk” skjorta eller öppen med en t-shirt eller linne under. Vi älskar plagg som går att användas mycket, ofta och i olika lägen – hoppas du uppskattar det med! 🙂

Läs mer och köp din mysiga linnepyjamas HÄR 🙂

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.