Hem » Aktuellt » Linnegardiner passar bra in i alla hem

Linnegardiner passar bra in i alla hem

Att inreda ett rum med linnegardiner kan förändra hela känslan och göra att intrycket blir hemtrevligare, mysigare och snyggare. Det är dessutom en mycket prisvärd investering då linnetyget har en fantastisk hållbarhet och slitstyrka i jämförelse med andra material. Med rätt skötsel och lite varsamhet kan dina linnegardiner att följa med i generationer.

Linne har en struktur som som ger en känsla av exklusivitet och lyx men samtidigt enkelhet. Dessa egenskaper gör att de passar bra in i alla hem oavsett vilken stil man har. Våra linnegardiner är inte av det tunnaste linnet på marknaden men heller inte det grövsta, utan någonstans där mellan. Ljuset kommer alltså genom gardinerna men inte så att tyget rispas upp vid minsta beröring och just därför tycker vi att tjockleken på vårt linne är helt perfekt.

När du beställer linnegardiner hos oss är det alltid på måttbeställning vilket innebär att dina gardiner sys upp efter att du gjort en beställning. Det gör visserligen att leveranstiden är något längre mot vad vi har i vanliga fall men du får däremot gardiner i just den färg och mått som passar ditt hem. Du kan välja mellan veckband, öljetter eller hällor på dina gardiner. Att vi syr upp efter beställning är dessutom bra ur miljösynpunkt då vi aldrig producerar mer gardiner än vad vi är i behov av. Just gardiner är dessutom en sak som varierar otroligt mycket i storlek beroende på vad för takhöjd man har och att sy upp efter beställning känns därför som det bästa beslutet.

 

 

Om du har svårt att bestämma vilken färg du vill ha på dina gardiner så kan du alltid beställa hem gratis tygprover hos Lin Living. För fler frågor eller funderingar går det dessutom utmärkt att kontakta oss på [email protected] eller på telefon 08 12 82 85 85.

 

HÄR KAN DU BESTÄLLA GRATIS TYGPROVER

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.