Vagn 0

Beställ gratis tygprover

Vilka färger önskar du?

detalj-linneklanning-ljusrosa-lin-living.

Recensioner

Jag fick för några månader för mig att köpa sängkläder i linne för att jag tycker att de är så vackra och så känns det som ett bra och hållbart material. Jag köpte mitt första set hos en annan tillverkare och när jag fick hem det så var det stelt och inte alls speciellt skönt att sova i. Undrade lite vad jag hade gjort, köpt så dyra sängkläder och så var de inte ens sköna att sova i. Dock så upptäckte jag att efter någon tvätt så infann sig den där känslan jag varit ute efter och jag var nöjd. 

Minns inte riktigt hur jag hittade till Linliving men jag ville testa en av färgerna först (det är så svårt att se exakt nyans på nätet) så jag köpte två örngott av er. Dels så blev jag glad över hur fint de var förpackade när de kom men framförallt så var de ju supermjuka redan på en gång. Då visste jag att det var hos er jag skulle fortsätta köpa mina sängkläder. 
Och kanske även kläder 🙂 

Johanna Nyström