Hem » Aktuellt » Lyxig sängkappa av 100% linnetyg

Lyxig sängkappa av 100% linnetyg

Ni har väl inte missat att vi även säljer sängkappor i vårt härliga linnetyg? En sängkappa gör att intrycket i rummet blir mer omfamnat och mysigt och det är dessutom ett enkelt sätt att rusta upp en säng som kanske utåt sett inte ser så roligt ut. Det gör att sängen blir inramad och ser lyxigare ut. För att göra det hela extra snyggt tycker vi självklart att du sk  matcha din sängkappa i linne med våra härliga linnelakan som du hittar HÄR.

Hos Lin Living har du möjlighet att måttbeställa din sängkappa efter just dina personliga mått och när vi mottagit din order kommer den att sys upp för hand i Estland. Att de sys upp efter beställning tycker vi är extra bra ur miljösynpunkt då det minskar svinnet som annars lätt kan uppstå. Dessutom har vi alla olika stora sängar och för att få en som passar perfekt tycker vi att detta är det bästa sättet.

När du ska beställa din sängkappa kan du dessutom vraka och välja mellan alla våra snygga färger i sortimentet och ta den som passar ditt  rum allra bäst. Se nedan vilka färger som finns att välja mellan:

White Linen – klassisk vit
Nature – beige, ofärgad och linets naturliga färg
Misty Gray – ljusgrå
Limestone – mellangrå
Granite – mörkgrå
Frosty Green – ljusgrön
Lilac – ljusrosa med inslag av lila
Denim Blue – denimblå

Önskar du någon annan färg kan det ibland finnas möjlighet även till det. Maila oss dina önskemål till [email protected] så ska vi undersöka ditt ärende närmare.

Här nedan ser ni några inspirationsbilder på hur en bäddning med en sängkappa i linne kan se ut.

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.