Vagn 0

Inspireras av Lin Livings härliga linneprodukter!

Klä dig smart i sommar

Lin Living inspiration 4.

Återigen är den efterlängtade sommaren här. Kanske är det semesterveckorna som smyger sig på och nu gäller det bara att vädret är på vår sida för att denna tid ska bli extra härlig. Något vi vill slå ett extra slag är såklart att du ska klä dig smart för att slippa känna känslan av att ständigt vara för varm eller för kall. Att klä sig i ett naturmaterial som linne är ett utmärkt val då det andas och därför kommer att värma dig en sval kväll men också svalka dig en het dag på stranden. ”Linne-looken” ger dig dessutom den perfekta blandningen mellan härligt avslappnad samtidigt som det är lyxigt och modernt.

Unna dig och din sömn det allra bästa

Lin Living sängkläder nature grå.

Har du en gång testat linnelakan vill du aldrig gå tillbaka till något annat. Materialet har många bra egenskaper som att det är behagligt mot huden och det anpassar sig efter rumstemperaturen vilket gör att du aldrig mer behöver oroa dig för att bli för varm eller för kall under nattens gång. En säng i linne är dessutom en snygg och stilfull inredningsdetalj som passar in i alla hem.

Köp dina linnelakan från Lin Living här

Ocean is the new black

Ni har väl inte missat vår vackra och somriga färg Ocean? Färgen går i en starkt ljusblå nyans, likt ett kristallblått hav. Färgen gör sig lika fin på en skjorta som i sovrummet att bädda sängen i. För oss är Ocean ett måste att ha i garderoben denna sommar och ett hett tips är att köra på ett helt linneset med skjorta och shorts i denna vackra färg.

Här hittar du allt i färgen Ocean

Handdukar i linnetyg

Lin Living inspiration 7.

Våfflad handduk och linneväska som fladdrar i vinden.. Två saker som kommer göra din strandvistelse genast mycket bättre. Linneväskan är är snygg och rymlig vilket gör att du enkelt får med dig dina nödvändigheter. Varför ska du då välja en handduk i linne? Jo det finns många  fördelar med detta naturmaterial som att det torkar på nolltid samt är smuts- och dammavstötande och därmed skonsamt för din hud. Vi kan dessutom säga tack och adjö till hud som flagnar då den våfflade strukturen ger en lättare peeling vid användning.

Handla dina linnehanddukar här

Ett måste i garderoben

En klassisk linneskjorta är ett plagg alla borde ha hemma i garderoben. Den går att styla upp och ner och passar därmed i olika sammanhang, såväl formella som avslappnade. Lin som material är dessutom temperaturanpassat och enkelt att röra sig i vilket gör att du kan vara fysiskt aktiv i den utan problem. Nästa gång du står framför garderoben och inte vet vad du ska ha på dig är linneskjortan ett självklart val.

Stilig pyjamas

Rosa linnepyjamas rosa.

I våra linnepyjamsar behöver du inte skämmas om det skulle ringa på dörren efter lunch och du ännu är klädd i pyjamas. Våra pyjamasar är otroligt sköna att sova i, samtidigt som du även kan använda pyjamasen till vardags. Antingen byxor/skjorta separat – eller varför inte som ett helt set?

Handla din linnepyjamas här

Duka i linne

En dukning i linne passar lika bra i det moderna hemmet som i den minimalistiska sommarstugan. Välj själv om du vill satsat på enhetligt i en och samma färg eller om du vill ha mer variation och blanda olika nyanser. Linne är dessutom otroligt praktiskt att ha i miljöer där det lätt blir smutsigt och blött eftersom materialet absorberar fukt och är smutsavstötande.

Första och...

…sista plagget som många av oss har på oss är morgonrocken. Älskade, bästa morgonrocken som för oss många är ett favoritplagg. Linnemorgonrocken är perfekt likaväl en varm sommardag när du tar ditt morgonkaffe i solen, som den är mysig en kall vintermorgon när du sitter inne i soffan och blickar ut mot fallande snö och regn. Länge leve linnemorgonrocken!


Handla din linnemorgonrock här