Vagn 0

Inspireras av Lin Livings härliga linneprodukter!

Duka i linne

En dukning i linne passar lika bra i det moderna hemmet som i den minimalistiska sommarstugan. Välj själv om du vill satsat på enhetligt i en och samma färg eller om du vill ha mer variation och blanda olika nyanser. Linne är dessutom otroligt praktiskt att ha i miljöer där det lätt blir smutsigt och blött eftersom materialet absorberar fukt och är smutsavstötande.

Ett måste i garderoben

En klassisk linneskjorta är ett plagg alla borde ha hemma i garderoben. Den går att styla upp och ner och passar därmed i olika sammanhang, såväl formella som avslappnade. Lin som material är dessutom temperaturanpassat och enkelt att röra sig i vilket gör att du kan vara fysiskt aktiv i den utan problem. Nästa gång du står framför garderoben och inte vet vad du ska ha på dig är linneskjortan ett självklart val.

Exklusiva örngott

För en tid sedan uppdaterade vi sortimentet med örngott i måtten 50*50 vilket passar utmärkt i till exempel soffan där man ofta har lite mindre prydnadskuddar. Ett enkelt och smidigt sätt om man vill göra en snabb förändring i hemmet. Övriga örngott är i standardmåtten 50*60 och 70*100, dessutom har vi till de allra minsta i 35*55. Alla våra örngott försluts med knappar vilket gör att kudden håller sig på plats men det är dessutom en exklusiv detalj.

Första och...

…sista plagget som många av oss har på oss är morgonrocken. Älskade, bästa morgonrocken som för oss många är ett favoritplagg. Linnemorgonrocken är perfekt likaväl en varm sommardag när du tar ditt morgonkaffe i solen, som den är mysig en kall vintermorgon när du sitter inne i soffan och blickar ut mot fallande snö och regn. Länge leve linnemorgonrocken! 
Handla din linnemorgonrock här

Stilig pyjamas

Rosa linnepyjamas rosa.

I våra linnepyjamsar behöver du inte skämmas om det skulle ringa på dörren efter lunch och du ännu är klädd i pyjamas. Våra pyjamasar är otroligt sköna att sova i, samtidigt som du även kan använda pyjamasen till vardags. Antingen byxor/skjorta separat – eller varför inte som ett helt set?
Handla din linnepyjamas här