FRILUFTSLIV I LINNE

LINNEKLÄDER OAVSETT ÅRSTID

Många kanske förknippar det vackra linnetyget med sommar, sol och lediga dagar på stranden… Men den här bilden vill ni ändra på och välkomna linnekläderna under årets alla månader.

Bilden här ovan visar hur man kan bära linne på ett propert sätt samtidigt som det är oerhört skönt och bekvämt att ha på sig. Det är dessutom ett mycket praktiskt material att gå klädd i oavsett om du har ett kontorsjobb eller ett mer fysiskt krävande arbete då ditt linne alltid kommer att anpassa dig efter just dina förhållanden. Jobbar du på kontor vill du säkert vara propert klädd men samtidigt bekväm då du sitter ner hela dagarna. Ta på dig en linneskjorta som andas och känn den behagliga känslan hela dagen = du presterar bättre. Ska du bära tunga kartonger och gå fram och tillbaka i en butik en hel dag kommer linnet dels göra att du inte blir överdrivet varm och du kommer dessutom kunna röra på dig utan problem.

Börja med det mest användbara plagget… Linneskjortan hittar du här

VÅRA FAVORITER I BADRUMMET

Här ser vi våra våfflade linnehanddukar som helt klart har blivit en favorit i badrummet…

Våra våfflade handdukar säljs i tre olika storlekar. Ansiktshandduken som är 30x30cm passar utmärkt som just ansiktshandduk eller varför inte lyxa till med några ihoprullade handdukar när ni har gäster på besök. Det blir dels en snygg detalj men också hygieniskt då man slipper torka sig på samma. Nästa storlek är 50x70cm och denna handduk funderar lika bra spå badrummet som i köket. Sist men inte minst har vi våra stora bandlakan som är 100x150cm och dessa är underbara att svepa in sig i efter en dusch eller efter ett dopp i det blå. Ett tips för att göra badrummet lite extra snyggt är att ha ett helt kit i samma färg med handdukar i alla storlekar.

Psst… Glöm inte att linnetyget är smuts- och dammavstötande material som torkar på nolltid och därför lämpar materialet utmärkt som en handduk.

Köp alla våra handdukar här

DUKA MED LIN LIVING

Här får du inspiration på hur en dukning i linne skulle kunna se ut.

På den vänstra bilden ser du vår klassiska vita linneduk som alltid är bra för att få en ljus och fräsch känsla i rummet. Denna gång valde vi att matcha med servetter i vår mörkgrå färg ”Granite”. För att göra det hela lite roligare har vi kört på vackra rosa detaljer och hampasnören runt servetterna som ger en mer exklusiv känsla.

Kom ihåg att din vita linneduk kan tvättas på 60 grader så fläckar som lätt uppstår vid middagen är ingen match för din linneduk.

På den vänstra bilden ser du vår naturfärgade linneduk matchat med servetter också i Granite.

Lycka till med dukningen och hoppas det blir många mysiga middagar kring bordet! 

FÖRSTA OCH…

…sista plagget som många av oss har på oss under en dag är morgonrocken. Älskade, bästa morgonrocken som för många blir ett favoritplagg i garderoben. Linnemorgonrocken är perfekt likaväl en varm sommardag när du tar ditt morgonkaffe i solen som den är mysig en kall vintermorgon när du sitter inne i soffan och blickar ut över kylan. Vi erbjuder morgonrockar i två modeller, den släta som du ser på bilden samt en i våfflad struktur.

Länge leve linnemorgonrocken!

Här har vi dessutom valt att använda vår klassiska linnemorgonrock som trenchcoat vilket vi tycker fungerar alldeles utmärkt. Bara fantasin sätter gränser.

Handla din linnemorgonrock här

LINNELAKAN ÄR HÄR FÖR ATT STANNA

Gång på gång vill vi inspirera människor att investera i linnelakan då det är ett naturmaterial med många fantastiska egenskaper som dessutom är helt underbart att sova i. Under den varma sommaren kommer dina lakan att vara svala och sköna mot kroppen, precis  som de kommer ge dig en behaglig värme vid svalare temperaturer. En säng bäddad i linne ger dessutom ett mycket vackert, modernt och snyggt intryck i ett rum. Det enda negativa med materialet är att du kommer ha svårt att inte längta efter att få krypa ner i dina krispiga linnelakan.

BAKA MED STIL

När man är i köket och lagar mat eller bakar tycker vi att det är viktigt att man är bekväm. Dels ska man vara skönt klädd men också slippa vara orolig över att kläder kan förstöras om man råkar spilla. Vi vill därför tipsa om att införskaffa sig ett stiligt förkläde i linne som tåls att tvättas på hög värme och dessutom är mjukt och skönt mot kroppen.

Ett förkläde är dessutom en utmärkt present till någon som man vet tycker om att vara i köket. HÄR kan du köpa ditt förkläde från Lin Living.

Praktiska och hållbara kökshanddukar som dessutom är en snygg inredningsdetalj tycker vi också är ett ”must have” i det livliga köket.

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.