Vagn 0

Inspireras av Lin Livings härliga linneprodukter!

Linne även på hösten

Många kanske förknippar det vackra linnetyget med sommar, sol och lediga dagar på stranden… Men den här bilden vill ni ändra på och välkomna linnekläderna under hela året. På bilden här ovan ser vi hur man på ett enkelt sätt kan bära en linne-outfit på ett propert sätt samtidigt som det är oerhört skönt att ha på sig. Det är dessutom ett mycket praktiskt material att gå klädd i oavsett om du har kontorsjobb eller ett mer fysiskt krävande jobb då ditt linne alltid kommer att anpassa dig efter just dina förhållanden. Jobbar du på kontor vill du säkert vara propert klädd men såklart även bekvämt då man kanske sitter ner hela dagarna och att ha kläder som andas kommer göra att du får en bekvämare känsla = presterar bättre. Ska du bära tunga kartonger och gå fram och tillbaka i en butik en hel dag kommer linnet dels göra att du inte blir onödigt varm och du kommer dessutom kunna röra på dig utan problem.

Börja med det mest användbara plagget… Linneskjortan hittar du här

Våra favoriter i badrummet

Här ser vi våra våfflade linnehanddukar som helt klart har blivit en favorit att ha på badrummet.

Våra våfflade handdukar säljs i tre olika storlekar. Ansiktshandduken som är 30x30cm. Passar utmärkt som just ansiktshandduk eller varför inte lyxa till med några ihoprullade handdukar när ni har gäster på besök. Det blir dels en snygg detalj men också hygieniskt då man slipper torka sig på samma. Nästa storlek är 50x70cm och denna handduk funderar lika bra spå badrummet som i köket. Sist men inte minst har vi våra stora bandlakan som är 100x150cm och dessa är underbara att svepa in sig i efter en dusch eller ett dopp i det blå. Ett tips för att göra badrummet lite extra snyggt är att ha ett helt kit i samma färg med handdukar i alla storlekar.

Köp alla våra handdukar här

Duka i linne

Här är en liten inspiration på hur en dukning i linne skulle kunna se ut. Duken är i klassik vit färg som alltid är bra för att ljusa upp och denna gång valde vi att matcha med vår mörkgrå färg ”Granite”. För att göra det hela lite roligare har vi kört på vackra rosa detaljer och hampasnören runt servetterna som ger en mer exklusiv känsla.

Kom ihåg att din vita linneduk kan tvättas på 60 grader så fläckar som lätt uppstår på ett matbord är inga problem för din duk i linne.

Här hittar du Lin Livings linneservetter och linnedukar.

Första och...

…sista plagget som många av oss har på oss är morgonrocken. Älskade, bästa morgonrocken som för många blir ett favoritplagg i garderoben. Linnemorgonrocken är perfekt likaväl en varm sommardag när du tar ditt morgonkaffe i solen, som den är mysig en kall vintermorgon när du sitter inne i soffan och blickar ut mot fallande snö och regn. Länge leve linnemorgonrocken!

Här har vi dessutom valt att använda vår klassiska linnemorgonrock som trenchcoat vilket vi tycker fungerar alldeles utmärkt.

Handla din linnemorgonrock här

Adventskalender by Lin Living

Till alla linne-lovers där ute har vi nu en fantastisk produkt att erbjuda er denna jul… En unik adventskalender enbart innehållandes produkter från Lin Livings sortiment. Kalendern kommer i ett vackert jättepaket som i sin tur innehåller 24 stycken julöverraskningar från oss till er. Vi tycker julen ska vara en tid på året då man tar hand om sig själv och sina nära och kära och vad passar inte bättre då än att ge sig själv något riktigt lyxigt. Mitt i det som ofta kan bli stress, tidspress osv under juletiden kan det vara bra att klappa sig själv på axeln och ha en stund under dagen för dig själv och i lugn och ro öppna dagens paket från oss. Vi tycker du ska starta avsluta året på bästa sätt med denna härliga adventskalender som kommer att ge dig och ditt hem ett helt Lin Living-kit.

HÄR kan du handla och få mer info om våra adventskalendrar.

Även våra bästa vänner älskar linnelakan

Gång på gång vill vi inspirera människor att investera i linnelakan då det är ett naturmaterial med många fantastiska egenskaper som dessutom är helt underbart att sova i. Under den varma sommaren kommer dina lakan att vara svala och sköna mot kroppen, precis  som de kommer ge dig en behaglig värme vid svalare temperaturer. En säng bäddad i linne ger dessutom ett mycket vackert, modernt och snyggt intryck i ett rum. Det enda negativa med materialet är att du kommer ha svårt att inte längta efter att få krypa ner i dina krispiga linnelakan.

Våra lakan är i 100% linne som är ekologiskt odlat  och enzymtvättat vilket gör att känslan är mjuk och skön redan från start.Met rätt skötsel kan dina linnelakan at hålla i generationer. Som ni ser på bilden älskar även våra små bästa vänner linnelakan tack vare det svala och behagliga materialet.

Vill du också testa de fantastiska känslan att sova linnelakan? Beställ hem redan idag HÄR på Lin Living.

Ett måste i garderoben

En klassisk linneskjorta är ett plagg alla borde ha hemma i garderoben. Den går att styla upp och ner och passar därmed i olika sammanhang, såväl formella som avslappnade. Lin som material är dessutom temperaturanpassat och enkelt att röra sig i vilket gör att du kan vara fysiskt aktiv i den utan problem. Nästa gång du står framför garderoben och inte vet vad du ska ha på dig är linneskjortan ett självklart val.

Baka med stil

När man är i köket och lagar mat eller bakar tycker vi att det är viktigt att man känner sig bekväm. Dels ska man vara skönt klädd men också slippa vara orolig över att kläder kan förstöras om man spiller. Vi vill därför tipsa om att införskaffa sig ett stiligt förkläde i linne som tåls att tvättas på hög värme och dessutom är mjukt och skönt mot kroppen.

Ett förkläde är dessutom en utmärkt present till någon som man vet tycker om att vara i köket. HÄR kan du köpa ditt förkläde från Lin Living.