Hem » Aktuellt » Hur funkar doftpinnar och vad är det?

Hur funkar doftpinnar och vad är det?

Doftpinnar börjar bli alltmer vanligt i hemmen, på kontoret och i offentliga miljöer. Doftpinnar är en form av heminredning eller aromaterapi-produkt som vanligtvis består av träpinnar eller rör som är doppade i en doftande oljeblandning. De kallas också ibland för “doftpinne diffusorer” eller “doftpinnar”.

För att använda dem placeras pinnarna i en flaska eller behållare med en oljeblandning. Oljan stiger upp genom pinnarna och sprider doften i rummet. När pinnarna torkat ut vänder man på vinnarna så får de ny “boost”. Doftpinnar är populära för att de ger en subtil och konstant doft utan behov av el eller flammor, vilket gör dem till en säker och bekväm alternativ för att sprida doft i hemmet.

Våra doftpinnar i Pink Grape har en hållbarhet på cirka 1 år.

Läs mer och handla doftpinnar här

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.