Hem » Aktuellt » Bambu bonanza

Bambu bonanza

Vi har under en period sålt bambuprodukter i 100% bambutyg som komplement till våra linneprodukter. Vi kommer framöver sälja bambuprodukterna via ett annat varumärke och därav sluta sälja det här på Lin Living. Vi säljer ut det som finns kvar till 50% rabatt. Bland sortimentet i 100% bambu finns tights, t-shirts, linnen i olika modeller och byxor. Se mer och handla produkter i bambu HÄR!

Varför köpa kläder i bambu?

Ljuvligt mjukt & skönt mot huden
Man kan säga att bambu är vad kashmir är för ull – en mjukare och lyxigare känsla. Vissa upplever nästan känslan av att inte ha på sig några kläder när de bär en bambutröja eller bambubyxa för att tyget är så mjukt och följsamt mot kroppen. Tack vare dess mjuka kvalité passar de utmärkt mot dig som har irriterad hud. Bambu är även antistatiskt vilket innebär att de i mindre utsträckning klistras mot huden så som syntetmaterial kan göra.

Komfortabelt – i alla lägen
Förutom att bambu är mjukt är det 3 gånger mer absorberade än bomull. Tack vare dess absorberande egenskaper gör kläderna att du håller dig torr och bekväm i de situationer som du väljer att bära ditt bambuplagg. Bambuplaggen passar lika bra som vardagsplagg som träningsplagg, speciellt för pilates- och yogaliknande träning. Bambuns stretchiga och följsamma kvalité gör att kläderna lämpar sig perfekt under en graviditet där kroppen snabbt förändras och växer, samt även tiden efter där många kvinnor föredrar mjuka och snälla plagg mot huden.

Fräscht längre med färre maskintvättar
Det är bakterier i kläderna som får de att lukta. Eftersom att det bildas mindre fukt på ytan av bambutyger, i jämförelse med syntetmaterial, så kan inte luft komma åt de luftframkallande bakterierna. Det gör att bambukläder håller sig fräschare längre och behöver inte tvättas lika ofta. Lufta gärna plaggen utomhus mellan användningarna.

Temperaturanpassande 
Bambu, så som andra naturmaterial, har en förmåga att hålla dig varm när det är kallt samt sval när det är varmt.

Skippa strykningen
Bambu har en förmåga att inte bli särskilt skrynkligt. När plagget är blött och fuktigt kan du med fördel hänga det på en galge så det hänger ut sig och blir slätt och fint.

Flera användningsområden
Som vi tidigare skrivit kan du använda bambukläderna i alla möjliga tillfällen. Använd plaggen som basplagg till vardags, som mysiga loungewear-plagg hemma eller som träningsplagg. Vi inspirerar till att ha färre plagg i garderoben men med fler användningsområden.

Smickrande passform
Ja, vi måste ju även nämna att bambuplaggen har en fantastisk passform som passar i stort sätt alla kroppar tack vare dess stretchiga och följsamma material. Vi har satsat på tidlösa och klassiska snitt på plaggen i jordnära färger.

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.