Hem » Aktuellt » Linnelakan i lager igen

Linnelakan i lager igen

Nu är hyllorna påfyllda igen med linnelakan i alla våra härliga färger. Bland vårt sortiment av linnelakan hittar du påslakan i 150×210 och 220×240 samt örngott i 50×60. Köp delarna separat påslakan för sig här eller örngott för sig här eller som påslakanset här.

Linnelakanen säljs förtvättade som gör dem extra mjuka och sköna från start samt ger en vacker och naturlig struktur. Lin som material är temperaturanpassande vilket innebär att linnelakan håller dig varm när det är kyligt, samt sval när det är varmt. Linne är även smuts- och dammavstötande vilket är mer hygieniskt i sängen och mot din hud, en egenskap som är extra viktig på ett örngott som ligger precis intill ditt ansikte.

Sov gott i dina linnelakan! <3

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.