Hem » Aktuellt » Vill du få 25% rabatt på våra nya tvålar?

Vill du få 25% rabatt på våra nya tvålar?

Vi har precis börjat sälja ett nytt tvålsortiment från Frankrike, LE PRIUS. För att välkomna detta fantastiska varumärke vill vi nu erbjuda dig 25 % rabatt på en hel beställning på våra nya tvålar mot att du i efterhand lämnar en recension på hemsidan. Vill du ta del av detta erbjudande? Maila ditt intresse till [email protected] för att få tillgång till rabattkoden. 

LE PRIUS är ett livsstilsföretag med rötterna i Marseille, södra Frankrike. Företaget grundades år 2015 av svenska entreprenören Jeanette Borgström tillsammans med franska biolog- och hållbarhetsexperten Mr. Cyril Gombert. Inspirerad av den franska kulturen & miljön ville Jeanette skapa ett livsstilsföretag med produkter skapat av de bästa ingredienserna från Provence med minimalistisk design. Du som använder produkterna förflyttas via dina sinnen till franska rivieran via de härliga och fräscha dofterna som är hämtade från den lokala miljön kombinerat med de lyxiga & minimalistiska förpackningarna. Produkterna håller hög kvalité och passar både för män & kvinnor.

Tvålarna tillverkas i Frankrike och dofterna är inspirerade av den franska miljön. De är gjorda av 96% naturliga ingredienser, fria från parabener, palmolja och konstgjorda färgämnen.

Använd & njut!

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.