Hem » Aktuellt » Nya produkter i våra populära färger Sunflower och Denim blue

Nya produkter i våra populära färger Sunflower och Denim blue

Nu kan du äntligen beställa ännu fler produkter i vår populära färg Sunflower! Sunflower är en fantastisk härlig färg som ger värme och energi till hemmet och passar året om. Färgen är lika perfekt till den mysiga höstdukningen som till sommarens ljusa dagar. De nya produkterna som vi nu erbjuder i denna sprudlande färg är kökshanddukar, bordsdukar, servetter och sist men absolut inte minst tygpåsar.

Vi har även fått in nya produkter i vår snygga blå färg, Denim blue. Här nedan ser du vår linnepyjamas i Denim blue. Linnepyjamasen är unisex och kommer i en klassisk och tidlös design. En perfekt gåva till någon du tycker om eller varför inte unna dig själv något fint hemmaplagg nu när många av oss spenderar mer tid inomhus. Både linnebyxa och linneskjorta som ingår i linnepyjamasen går dessutom att köpa var för sig om du önskar olika färger eller endast ha en av delarna.

Vi har även fått hem linneshorts dam i Denim Blue. Shortsen är mysiga att ha på sig hemma eller perfekta under sommarens varma månader. Tips är att matcha med någon av våra linneskjortor i Denim blue för att få ett snyggt set. Vi har även fått påfyllning av våra populära linneshorts i färgen Nature. Våra linneshorts kommer i en klassisk och enkel design med resår i midjan.

Hoppas Du gillar våra nya produkter i sortimentet lika mycket som vi gör och har du några önskemål på nya färger eller produkter kan du dygnet runt kontakta oss på [email protected].

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.