Hem » Aktuellt » Varför ska du välja linnehanddukar?

Varför ska du välja linnehanddukar?

Handdukar i 100 % linnetyg har många bra egenskaper och blir dessutom en snygg inredningsdetalj till hemmet. Linnetyg är ett naturmaterial med en bra hållbarhet vilket gör att materialet lämpar sig bra för handdukar som används flitigt och behöver tvättas med jämna mellanrum. Linne absorberar dessutom vatten snabbt och har därför en bra förmåga att suga åt sig vatten. Efter tvätt rekommenderar vi dig att låta linnehandduken torka förhand för att inte slita på materialets fibrer. I vårt sortimentet hittar du många olika modeller på linnehanddukar och vi hoppas Du ska hitta något Du gillar!

Här nedan ser du våra handdukar gjorda av vårt våfflade linnetyg. Strukturen ger en skön känsla mot huden och dessutom torkar handduken på nolltid. Vår våfflade handduk hittar du i tre modeller – ansiktshandduk 30×30 cm, badrumshandduk 50×70 cm (går även bra till köket såklart) och badhandduk 100×150 cm. Ansiktshandduken funkar även utmärkt att rulla ihop som på bilden i mitten då det ger en lyxig spakänsla hemma i ditt badrum.

Handdukar i vårt klassiska linnetyg ser du här nedan. Detta linnetyg är samma tyg som majoriteten av våra produkter är gjorda av, vilket är ett hundraprocentigt och ekologiskt odlat linnetyg. Linnetyget har blivit enzymtvättat i produkten vilket ger en skön känsla redan från start, samt att det inte krymper mer när du tvättar första gången. Dessa handdukar kommer i två modeller – klassisk kökshandduk 50×70 cm och hamam-handduk 90×145 cm. Kökshandduken är ett måste i ditt kök då den torkar på nolltid och dessutom är en snygg inredningsdetalj. Det är dessutom fördelaktigt att torka glas med en linnehandduk då det inte lämnar ifrån sig fula streck i glaset. Hamanhanddduken är den handduk som tar minimal plats i väskan och därför är perfekt till utflykten eller resan.

Hoppas Du hittar en linnehandduk i vårt sortimentet som Du gillar!

Har du några frågor eller funderingar ser vi fram emot att höra från dig på [email protected].

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.