Hem » Aktuellt » Nya färger på skeppartröjan

Nya färger på skeppartröjan

Vi har fått många frågor om att ta hem vår skeppartröja i fler färger och nu nu äntligen har vi fått hem två nya färger, Nature och Old Pink. Skeppartröjan är precis som alla våra textila produkter gjort av 100 % linnetyg som odlats ekologiskt. Linnetyget är tvättat vilket ger en mjuk och behaglig känsla redan från start.

Skeppartröjan har en tidlös design med klassiska snitt och rundad krage. Tröjan är precis som många av våra produkter unisex. Det våfflade linnetyget är mjukt och skönt mot huden och andas vilket gör att den både kan värma och svalka dig beroende på förutsättningarna. Vi hoppas därför att denna skeppartröja ska vara ett året runt plagg i din garderob. Är du till exempel i ett kallt klimat och jobbar med lager på lager är naturmaterial att föredra eftersom det transporterar luften vilket är en förutsättning för att hålla värmen. Befinner du dig i ett varmt klimat funkar denna tröja som något svalkande eftersom den andas och transporterar luft istället för att hålla den inne. Linne är dessutom smuts- och dammavstötande vilket innebär att det inte behöver tvättas lika ofta i jämförelse med andra material av syntet.

Skeppartröjan tvättar du på max 40 grader för att bevara den ursprungliga färgen och spara på tröjans livslängd. Efter tvätt rekommenderar vi att du låter tröjan dropptorka på ett tvättställ eller på en galge. Om din tröja känns hård och stel efter tvätt behöver du inte oroa dig för det är helt normalt för linnetyg och så fort du använder tröjan igen kommer den att återgå till att bli mjuk och skön. Tröjan krymper ingenting mer i tvätten. Läs mer om hur du bäst tar hand om din linnetröja här.

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.