Hem » Aktuellt » Rea på sängkappor i linne

Rea på sängkappor i linne

Just nu erbjuder vi 25 % rabatt på alla våra sängkappor i linne!

Erbjudandet är giltigt till och med måndag 21 november 2022. Tryck HÄR för att komma direkt till våra sängkappor som är på REA.

Hos Lin Living hittar du sängkappor i linne i många olika färger och storlekar. Samtliga sängkappor sys upp hos vår lokala sömmerska efter inkommen beställning. Detta gör att vi kan skräddarsy sängkappan efter Dina unika behov. Om du är osäker på vilken färg du ska välja kan du beställa tygprover HÄR innan du gör ditt köp. Maila [email protected] om du önskar beställa ett annat mått än de som finns på hemsidan eller om du har andra frågor eller funderingar.

En sängkappa ramar in sängen och ger rummet ett mysigt och lyxigt intryck – lite som hotellkänsla fast hemma.. Det är dessutom ett enkelt sätt att dölja sängen som börjar bli något sliten. Vår sängkappa i linne passar in i alla hem oavsett inredningsstil och finns i många olika färger och storlekar. De synliga delarna på sängkappan är i vårt hundraprocentiga och ekologiskt odlat linnetyg. Linnetyget har blivit enzymtvättat vilket ger sängkappan ett mjukt och vackert fall. Beroende på vilken färg du har på din sängkappa rekommenderar vi att den tvättas mellan 40-60 grader i maskin. För längsta hållbarhet och för miljöns skull rekommenderar vi så låga temperaturer som möjligt. För att läsa mer om hur du bäst tar hand om din sängkappa – spana in våra skötselråd HÄR.

Just nu erbjuder vi 25 % rabatt på alla våra sängkappor i linne!

Erbjudandet är giltigt till och med måndag 21 november 2022. Tryck HÄR för att komma direkt till våra sängkappor som är på REA.

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.