Hem » Aktuellt » Mysiga stunder i vår linnepyjamas

Mysiga stunder i vår linnepyjamas

Hösten och mörkret kommer allt närmare och vi spenderar mer tid i hemmen. Vi tycker de mörka årstiderna är en perfekt tid för återhämtning och ge kroppen det den behöver i form av lugn och ro. Vi behöver inte alltid vara överallt och ha dagar fullspäckade med olika aktiviteter. Det är okej att bara luta sig tillbaka i soffhörnet eller i sängen med en bra bok eller en spännande serie. Vi tror många av oss behöver bli mycket bättre på att lyssna inåt och ge kroppen vad den behöver i form av vila, men såklart också mat och motion. Ett perfekt mysplagg att hoppa i när du ger dig tid för återhämtning är vår sköna linnepyjamas.

Linnepyjamasen är precis som alla våra produkter gjord av 100 % linnetyg som blivit tvättat vilket gör att strukturen är mjuk och skön redan från start. Skjortan och byxan är dessutom så pass snygga och stiliga att de kan bäras som ett snyggt vardagsplagg, antingen tillsammans eller var för sig.

… Tips på en mysig aktivitet som du kan utföra i linnepyjamasen är yoga eller meditation. Under våren/sommaren är det underbart att göra detta på stranden, men resten av året är det minst lika skönt att göra det hemma i vardagsrummet med tända ljus. Antingen kan du bara sätta på lugn musik och fokusera på din andning eller så kan vi varmt rekommendera att söka upp ett skönt pass på youtube där du får vägledning.

Linnepyjamasen är unisex och passar alla människor. Här ovan ser du Mikael och Hanna i vår linnepyjamas Frosty green till vänster och Granite till höger. Kom nu ihåg att ta hösten och vintern som en tid för återhämtning med mycket vila och lugn.

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.