Hem » Aktuellt » Dukning inför höstens alla middagar

Dukning inför höstens alla middagar

Under hösten är vi många som stannar mer inne och kanske innebär det också fler långa och trevliga middagar runt bordet. Sätt rätt stämning runt bordet med hjälp av våra snygga och klassiska linneprodukter. En snygg dukning behöver inte vara så svår om du bara har rätt hjälpmedel hemma och dekorationerna hittar du enkelt ute i naturen. Fortsatt läs för att få tre olika tips på hur du får till dukningen med hjälp av linneprodukter från oss.

Klassiskt vitt med linnefärg är alltid en snygg kombo

Klassiskt vitt matchat med naturlig linnefärg är en svårslagen kombo. Dukningen ger ett lugnt och modernt intryck och gör sig fin oavsett tid på året. Du kan variera genom att ibland enbart använda duken eller använda servetterna som bordsunderlägg.

Höstig dukning i mörkgrått

En mörkare dukning med våra färger Granite och White linen som är perfekt nu i höst och vinter. Vi har även valt att ta in en del av naturen för att få till en riktigt höstig och mysig stämning, ett stort tips om du billigt och snabbt vill ha en höstig dekoration bordet.

Jag vill börja med att tacka för trevligt bemötande och en suverän service. Jag beställde en linneduk i natur, tog bara tre dagar att få den skickad trots att det bara var några få dagar till självaste julafton. Mitt barnbarn och hennes man fick den i julklapp- dom blev så glada!

Själv ska jag beställa en och några vänner lika så.

Mitt barnbarn har hunnit tvättat den två gånger redan, och den är lika fin som innan

Monique  – januari 17, 2022

Nature & Granite

Sist men absolut inte minst har vi valt att matcha naturfärgad duk med servetter i Granite. Även detta är en dukning som känns perfekt nu i höst och vinter då den ger ett mörkare intryck.

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.