Hem » Aktuellt » Nyhet – Våfflat set i vitt linnetyg

Nyhet – Våfflat set i vitt linnetyg

Vi kan nu stolt presentera vår senaste nyhet till sortimentet – ett våfflat set i vitt linnetyg. Setet är gjort i herrstorlekar där shorts och skjorta är något längre i modellen med snygga snitt, men precis som alla våra produkter kan det bäras av alla människor beroende på vad man önskar för passform. Vi har även valt att sälja produkterna sparat ifall man endast önskar handla en del, men vi tycker såklart att det blir extra snyggt som ett set där man matchar skjorta och shorts ihop. Vi tycker detta våfflade set kan bäras såväl en dag på stranden som på lunchen på stan. Det går att klä upp och ner och här nedan ser du hur setet kan se ut en dag på en beach club. Tryck HÄR för att komma direkt till vårt våfflade set.

Shortsen och skjortan är gjorda av vårt våfflade linnetyg som vi framförallt använder till handdukar. Materialet är därför underbart skönt en varm sommardag och det torkar på nolltid om det skulle bli blött. Istället för ett set i frotté kan du numera alltså köra på ett behagligt linneset i våfflad struktur. Linne är ett material som andas vilket gör att det är behagligt i varmare temperaturer. Hoppas du ska gilla vårt våfflade set lika mycket som vi gör och har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta vår kundservice på [email protected].

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.