Hem » Aktuellt » Omlottklänning i linne – Sommarens bästa plagg

Omlottklänning i linne – Sommarens bästa plagg

Vi vill välkomna vår underbara omlottklänning till vårt sortiment som passar vid livets alla tillfällen. Omlottklänningen är precis som alla våra andra kläder gjord av hundraprocentigt och tvättat linnetyg av bästa kvalité. Designen är framtagen av vår grundare Hanna Jörnhammar tillsammans med kunders önskemål och sömnaden sker i Estland. Vår omlottklänning kan bäras av människor i alla åldrar och den är ett klassiskt plagg som fungerar säsong efter säsong.

Omlottklänningen är ett plagg i din garderob som kan användas på stranden, på lunchen, på jobbet och.. ja vid livets alla olika tillfällen helt enkelt. Beroende på hur du matchar din klänning och hur du knyter den kan du både klä upp och ner den. Omlottklänningen är dessutom extra praktisk för dig som ammar eller är gravid. Vid amning kan du enkelt lossa banden utan att behöva ta av dig hela plagget och är du gravid kan du enkelt anpassa banden efter magen som växer.

Varför linne?
Lin är ett temperaturanpassande material som gör att det svalkar skönt på sommaren och isolerar på vintern. Behöver du något svalt och skönt att ha på dig i sommar är denna klänning alltså ett utmärkt val. Enligt oss behöver klänningen inte strykas eftersom linne är ett levande naturmaterial som gärna får vara lite skrynkligt. Med tvätt på max 40 grader och hängtork är din linneklänning alltså ett mycket lättskött plagg. Vill du däremot stryka din klänning går det utmärkt på hög temperatur. Om din omlottklänning endast behöver sig en snabb uppfräschning kan vi varmt rekommendera vårt stykvatten som du sprayar på plagget för att sedan låta det vädras. Det ger din klänning (eller annat linneplagg för den delen) en underbar nytvättad doft och dessutom blir plagget något slätare.

Blev du sugen på att beställa hem vår omlottklänning? Tryck HÄR för att komma direkt till klänningen som finns i många olika färger. Vi hoppas du ska gilla vår nya omlottklänning lika mycket som vi gör och att den blir använd vid många olika tillfällen.

Varma sommarhälsningar från teamet på Lin Living!

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.